Denne lille karen heter Magic Monster, og han skal bli Østlending når han blir stor nok. Han er snart 9 uker, så hans nye familie må vente enda tre uker før han blir flytteklar. Akkurat nå er han husets mest bortskjemte katt, enebarn som han er. De voksne kattene henter fram sin barnslige side med jevne mellomrom slik at han får noen å leke med, lære kattespråk og kattemanerer av. Noen ganger blir de voksne litt hardhente med ham, og da kommer mamma Naboo susende som en løvemamma for å beskytte ungen sin, ingen skal få tukte hennes lille baby. Mamma Naboo har litt å streve med, for Monster er i den alderen der alt skal utforskes og alt og alle skal “angripes” av verdens tøffeste (og søteste) lille Monster, men heldigvis går det bra. I 2013, når Monster er godt innstallert i sitt nye hjem, skal mamma Få møte en kjekk svenske. Men disse tingene er hemmelig for små monstergutter, så *hysj*, ikke si det høyt.