Dette innlegget handler ikke om katter, men om meg. Jeg feira julaften hos min venninne Helen siden ungene ikke var hjemme. Vi kosa oss kjempemasse, så det ble en fin julaften. Kattene hadde “hjemme/alene-fest”, noe som alltid er en gave for sibirske røvere. Ville vise et noen bilder fra julaften.

Helen har en nydelig liten Berner Sennen-hvalp. Hun hadde fått bein i julegave og var veldig opptatt av det akkurat når jeg kom. Hun hadde også fått sløyfer i håret i forbindelse med julaften, men de forsvant relativt fort.

Helen er glad i å lage mat, og til middag var det både pinnekjøtt og ribbe. Riskrem til dessert. Med andre ord barndommens julemiddag.

Siste bildet jeg må vise er gave fra en snill og god kattevenninne. Vi ble kjent via et internettforum for katt for mange år side. Jeg tror det må ha vært i 2004. Etter det har vi møttes flere ganger og har blitt gode venner. Anne-Marit er ei håndarbeidskjerring som meg, men forskjellen er at hun hekler noe jeg ikke liker og skjeldent gjøre. Fra henne fikk jeg et heklet sjal, og det kommer jeg til å flytte inn i denne vinteren. Tusen takk!!