Vi har flere planer vi. Vi var veldig heldig å få fórhjem til (N)Solstorms Bårr i Bekkmørtna, en flott gutt som ble født for ca et år siden. Han er stor å kraftig og blir flottere og flottere for hver dag som går. Den siste tiden har Bårris blitt litt vel høylytt for fórvert Marielle. Noen fertile gutter har det med å tro at de er gode sangere, og Bårris er tydeligvis en av dem. Etter en uhøytidelig konkurranse i heimen, viste det seg at matmor Marielle og Pink klarte å overdøve Bårris sine kjærlighetssanger….

Bårris skal få møte to damer før Marielle får slippe hans mas på en stund. Den ene er hans gode venninne CH S*Laxforsens Perfect Lady SiRa som bor hos søsteren til Marielle. SiRa er en stor og flott jente som vi fikk tilbake i bytte mot en parring. Pappaen til SiRa er nemlig min store og flotte kosebamse Taiga. Mammaen til SiRa er også en flott katt, en av mine store favoritter og jeg er så glad for at SiRa fikk komme til oss.

Den andre daten til Bårris er IC (N)Gaupekattens Frøken Norge. Bagheera (som vi kaller henne) er en dame som bor i fórhjem hos en familie fordi hun ikke trivdes som en del av en familie med mange katter. Hun har bare fått en eneste kattunge i sitt liv, så jeg håper hun får et flott kull der noen går videre i avl. Hennes eneste avkom heter SC (N)Solstorms Isak Taiganov og er avlshanne, så hennes gener går heldigvis videre. Bagheera er ikke så stor, men hun har gitt en flott størrelse og benstamme til Isak. Jeg er veldig spent på dette kommende kullet.

Bildene av disse tre kattene er preget av at de ikke liker å bli tatt bilder av…