Emil heter egentlig CH Ducati Xan od Krolowych*PL, og er i teorien Polsk import. Men oppdretteren hans bor i Norge, så i praksis kom han til oss fra Stavanger. Han ser ganske sur ut på dette bildet, men han er ikke det. Emil er verdens snilleste gutt, og selv om han kan kjefte hvis han føler for det har han aldri gjort noe alvor ut av kjeftingen sin. Emil er typen som “sweares but behaves” som noen dommere av og til skriver på bedømmelsessedlene. Samtidig er han mannen i huset, og gjør det klar for både kastraten Taiga og jentene “sine” at det er han som er sjefen.

I øyeblikk han tror seg usett så leker han som en kattunge med lille Monster. For tiden har han en liten pelskule med bjelle inni og en bitteliten fjær som favorittleke. Den bærer han rundt på mens han knurrer. Deretter spiller han fotball med den en stund og til slutt havner den i matskåla. Har han ikke denne leken tilgjengelig finner han alltids noe annet å putte i matskåla.

Emil er litt som sin navnebror i Lønneberget, han finner stadig på ugang og er overalt der han ikke skal være. Helst der han går mest mulig i veien. Emil gjør aldri noe halvhjertet, vil han leke bryr han seg ikke om andre vil leke med ham (noe som ikke alltid er populært hos damene), og vil han kose så koser han uansett hva vi tobeinte syns om saken. Han maler som en jetmotor. Emil er far til to kull, og vi har beholdt en liten jente etter ham i sameie med en annen oppdretter. Datteren vi har beholdt heter (N)Solstorms Madam Mim. Hun får bli nærmere presentert i et senere innlegg. Nå har han fått “kastratchippen”, og jeg håper han kan få et par-tre kull til før han blir kastrert på ordentlig.