Monster er litt bekymret for tiden, for han har hørt at han skal få være utekatt i sitt nye hjem og vet ikke helt hva det innebærer. Dette måtte vi prøve ut mente han, og siden vi tobeinte er katteslaver, var det bare å følge Monster-kommandoene hans.

Monster syns nok det var litt kaldt og litt skummelt ute. Ved ett tilfelle la han seg ned å “trykket” i snøen når det gikk et menneske forbi. Han var langt fra den sedvanlige glade og trygge monsterungen han bruker å være

Etter å ha vært ute noen minutter, og prøvd å ta noen fine bilder både i og utenfor kattegården, tok jeg Monsteret under armen og tusla inn igjen. Der sto mamma og tante klar i klorestativet: “Vi vil ut!! 🙂 🙂 🙂 “

Selv om det er kaldt ute for en liten Monstergutt, er det nemlig ok for voksne damer. Dessuten påpeker matmor at de voksne damene sparer til vinterpels, og da er det greit at de får kjenne på kroppen at det faktisk er vinter…

Vel inne ble Monster igjen forvandlet til sitt trygge, gode, rampete seg igjen.

Nå lar vi utekatt-temaet ligge, så får nye eiere ta det opp med ham igjen når det blir varmt i været og det er mange spennende fluer å jakte på. Før den tid skal han være med på noe mye mer skremmende, nemlig kastrerting, men det forblir en hemmelighet enda en god stund.

Say what? :O