Madam Mim har jeg så vidt nevnt i et innlegg nedenfor. Hennes mamma heter Sonja, og pappaen heter Emil. Sonja er avkom etter to russiske katter som ble gitt i gaver til noen venner av meg, og dermed har jeg fått følge med på utviklingen i noen generasjoner.

Madam Mim

Mamma Sonja

Mormor Sharlin

Og morfar Oliver som nyter tilværelsen som kastrat

Målet med avl er jo at typen skal forbedre seg fra generasjon til generasjon. Derfor blir det spennende å se hvordan Madam Mim utvikler seg. Foreløpig er hun bebis og får lov til å være både lang og hengslete. Mimmen har en veldig spennende stamtavle som jeg ønsker å jobbe videre med, så derfor er jeg kjempeglad jeg har så koselige mennesker å samarbeide med.

Men så var det venner da. De som eier Oliver og Sharlin, eier også en del andre katter. På bildet er Sonja sammen med sin 13 år gamle siameser Ying.