De to unge guttene i huset har stor glede av hverandre. Jentene syns IKKE noe om at Emil vil leke med dem, men Magic liker å tøffe seg sammen med Emil. Oftest er det “elefantleken” de leker, den handler om å løpe så fort de kan mellom punkt A og B, og da høres de ut som to digre elefanter 🙂 Denne gangen var det bryteleken, og i dag var det Magic som ville tøffe seg, mens Emil moret seg med å ligge på rygg å prøve og holde lille-Monsteret unna. Det er så morsomt å se Magic sitt kroppsspråk der han tøffer seg, ansiktet hans har det typiske tøffe hannkattblikket når han “truer” Emil. På siste bildet derimot, er det han selv som blir truet og da er kroppsspråket et helt annet, hehe 😉
Hva som skjer når Magic reiser tør jeg ikke å tenke på, da er det vel jentene som får gjennomgå? Og Magic sin nye matmor 😉