Halvdan Sivertsen (Norsk visesanger) har tydeligvis opplevd “gleden” ved å ha en løpende katt, men vært smart nok til å skrive en sang om det, så han kunne tjene noen kroner på ulydene…

Vel, her i huset er det Naboo som har løpetid. Hun må nok ha klart å smigtittet på Bosse som hun skal møte når han blir gammel nok, og er dypt forelsket. Men som katter flest, er hun ikke den mest trofaste og byr seg også fram for Emil (i Lønneberget). Emil har jo fått suprelorin-chip så han er bare “så der” interessert – heldigvis.
Suprelorin hemmer produksjon av testosteron, men ikke nødvendigvis sædceller, så en parring kan resultere i drektighet, og har gjort det i kliniske undersøkelser som har blitt utført, så det er best å ha dem adskilt. Fruen og herren lever derfor for tiden i hver sine rom. Noen ganger møtes de ved døra, og da kurrer Naboo på innsiden, mens Emil svarer på utsiden. Heldigvis er ingen av dem typen som åpner dører 🙂

Som bildet viser, blir Emil ikke særlig stresset av Naboo. Han syns det er viktigere å passe på fiskene i akvariet 😉