Jeg har noen fórverter, og mitt mål er å alltid være til stede når de trenger meg. En av de viktigste tingene er jo å være til stede når kattemor skal føde. Det er noe jeg både vil være med på, for hver fødsel er et under smiley (I tillegg er jeg så nyskjerrig på kjønn osv at jeg ikke klarer å holde meg unna), men det er også en situasjon der ting kan gå galt, og da vil jeg ikke at fórverten skal sitte alene med ansvaret. Det er bra å ha en erfaren “jordmor” til stede når man må ta vanskelige beslutninger.

På fredag fikk jeg beskjed fra Rachel at et hadde vært en “heftig natt”. SiRa hadde vært veldig urolig, og leta etter et “bo” der hun kunne føde. Måten hun beskrev SiRa på fortalte meg at kattungene ville komme på kvelden/natten. Når klokka nærma seg ni på kvelden kom beskjeden jeg hadde venta på: “hiv deg i bilen, KOM”.

Det tar nesten to timer å kjøre til Narvik, så de to første bebisene hadde kommet allerede, men jeg rakk de fire siste smileySiRa fødte utrolig lett og ukomplisert. Et par press, og så lå bebisen der. Jeg er imponert over den jenta. Når jeg kom, var ei jente og en gutt født. Deretter kom det fire jenter på rekke og rad. Det er jo en lykke for oss som vil beholde en jente hver. Nå har vi 5 herlige jenter å velge mellom!

Jeg skal sannsynligvis beholde den førstefødte, en svart jente. Hun skal hete (N)Solstorms From Russia With Love.

Rachel vil beholde en av de brunmønstrede jentene, og hun skal hete (N)Solstorms P.S. I Love You.

Gutten heter (N)Solstorms Shakespeare in Love

Og de andre jentene:

(N)Solstorms Falling in Love, (N)Solstorms Love Affair og (N)Solstorms Love Story.