Rapporten fra Isak/Sonja daten var positiv. Det ser ut som kjæresteparet fant hverandre rimelig fort smiley Stjal bildet, takk Helen smiley

Isak har blitt en erfaren og bestemt elsker, og Sonja kunne jo ikke annet enn å falle for hans sjarm, så der blir det forhåpentligvis både rosa pupper og deretter småbebiser hvis alt går etter planen.

Angående de andre to datene, er ting veldig usikre når det gjelder Bårris/Bagheera. Jeg blir overrasket dersom det har skjedd noe der.

Bårris og Naboo har også vært hemmelighetsfulle, men en gang jeg kom opp for å kikke til dem tror jeg at jeg nesten tok dem på fersken. I alle fall var Naboo veldig opptatt med å rulle og rulle, et sikkert tegn på at kattene nettopp har “hatt seg”. Jeg tror Bårris skal få være her tre uker til jeg ser resultatet, og deretter får vi ta turen til dyrlegen. Takk Marielle for at du har holdt ut så lenge smiley