Jeg tok med Bårris ut for en liten luftetur/fotoshoot heromdagen, og Taiga fikk bli med ut. Bårris er jo ganske ensom på rommet sitt, og han satte tydelig pris på å få komme ut. Jeg var litt spent på hvordan han og Taiga kom til å reagere på hverandre, men det gikk veldig fint. De hilste så pent på hverandre at 🙂

Men Bårris hadde respekt for Taiga. Han turte ikke gå forbi ham på den smale stien jeg har måket, så han måtte pent vente til Taiga mente det var på tide å gå inn.

Bårris er ensom nå og klager når han ikke har selskap. Derfor har han mye selskap av Naboo. Jeg klarer enda ikke å se rosa pupper, men jeg er ganske sikker på at hun er drektig. Jeg syns jeg kjenner igjen drektighetsoppførsel. Snart blir Bårris kastrert og kan reise hjem til Matmor og 100% ny eier Marielle. Alle hjerter gleder seg.