I dag fikk jeg tatt et fint bilde av Taiga og hans datterdatter Magda som jeg må poste.

Taiga er 5.5 år gammel, og er stamfaren i oppdrettet. Han ligger bak de aller fleste av mine katter. Han er pappa til Karma, Naboo og SiRa, og morfar til Magda og Pantera. Teddy er den andre hannen som ligger bak flere av mine katter, han er pappa til Magda og Bårris, og dermed farfar til Pantera. I tillegg har jeg Madam Mim etter Emil og Sonja som er kjøpt og har helt andre linjer med seg, hun er imidlertid parret med Isak som er sønn av Taiga.

Både Bårris og Emil blir kastrert snart, så jeg har behov for en ny hanne. Jeg har en avtale om en spennende hanne i et kull som blir født om bare noen uker. Dersom det blir en fin gutt i kullet kan det godt hende han kommer til meg.

Jeg er på utkikk etter et fórhjem til ham dersom noen er interessert smiley