Se her ja, her har jeg oppdatert min Norske blogg på Engelsk.. Ja ja smiley

I dag blir det ingen bilder. Tankene mine får være nok. Lille Primrose er på utstilling i helga og jeg har ikke hørt noe om hvordan det har gått. Jeg syns Primrose ser kjempelovende ut, men det er ikke sikkert dommerne er enige. Hun skal på en stor utstilling, så konkurransen er veldig stor. Ja, jeg er spent 🙂

Fórvert Rachel er borte i helgen så jeg har ikke fått sett noen nye bilder av Kjærlighetskullet på en stund. Jeg kjenner i hele kroppen at jeg gjerne vil se nye bilder. Håper det første Rachel gjør når hun kommer hjem, er å hive seg ned på gulvet med kameraet klart til “skudd” smiley

Til sist kan jeg fortelle – HURRA – at en koselig familie kan tenke seg å være fórvert for en hannkatt smiley Jeg står på venteliste for en hannkatt, så nå håper jeg at det kommer en hannkatt i det kullet jeg venter på. Det får jeg vite om ca en uke, og imens krysser jeg fingrene smiley