House of Night-kullet vokser seg til og jeg syns de ser lovende ut. Spesielt ser Zoey flott ut. Zoey har en hvit flekk under magen og en hvit flekk i brystet, og hvitflekk er jo noe jeg syns er veldig søtt. Her kommer noen nye bilder av småtrollene.
Siden Naboo ikke går langt fra bebisene sine, så får hun være ute litt for tiden. I går hørte jeg et fryktelig rabalder, og jammen jaget hun ikke bort en diger rev!! Og det var ikke nok at han løp sin vei, hun løp etter ham for å jage han lengst mulig bort fra barna sine. Etter denne hendelsen tåler hun ikke at Emil kommer i nærheten av gullungene hennes, så han får masse juling for tiden. Emil har plaget de andre kattene i flere måneder nå, så han har godt av å bli satt litt på plass, men det får være måte på. Om natten er han på eget rom for å få være i fred for løvemammaen.