I helgen har jeg og Rachel vært på utstilling med fire katter. Magda og
Emil bor jo hos meg. Madam Mim eies av meg og Rachel i lag og hun bor
hos Rachel. Bårris bor og eies av søstra til Rachel, men vi får lov til å
stille ham ut av og til smiley

Jeg hadde med meg Magda, som stilte i “bikini” for anledningen. Magda er veldig ung og jeg hadde ikke tenkt å stille henne før hun ble litt eldre. Sibirene trenger gjerne litt tid til å utvikle seg. Siden det var behov for flere påmeldte katter for at vi skulle få kunne holde utstilling bestemte jeg meg for at Magda kunne få være med, men jeg gruet meg til å stille henne…
Resultatet ble likevel over all forventning. Lørdag fikk hun sitt første CAC, og på søndag fikk hun CAC, NOM og BIS!!!
Snakk om at jeg fikk hakeslepp!!! Men det er jo klart det er gøy at hun kan gjøre det flott også i bikini.


Magda har gjort det utrolig bra i 2012, og ble kåret til Årets Nord-Norks katt. Konkurransen går på tvers av klasser og kategorier, så for meg er det en stor ære å vinne. Som premie fikk vi en diger blomstervase fra Porsgrunn Porselen, diplom og sløyfe, forpremier og kattesand. Kjempeartig 🙂

Bårris stilte første gang som kastrat, og også han stilte i mini-badebukse. Han fikk en god bedømmelse og fikk sitt første CAP. Han kommer til å være med på utstilling enda en gang i sommer, men deretter tror jeg han skal få en pause for å utvikle seg litt mer.

Bårris er en utrolig snill og koselig katt. Det var han også som fertil hannkatt. Jeg er så glad for at jeg og Rachel får lov til å ta med oss denne herlige gutten på utstilling av og til. Takk Marielle

Emil var bare med på lørdag, for søndag var han “sperret”. Han hadde ikke lov til å ta flere cert i Norge før han begynner å jakte på neste tittel. Planen var at dette skulle bli hans siste show, men nå tror jeg han får bli med en gang til Sverige da, sånn at han kan få sin IC-tittel. Emil er også en fantastisk snill og god hannkatt, og som det framgår av bildet også mammas kosegutt smiley

Dette var første utstilling for Madam Mim som stilte i ungyrklassen 6-10 måneder. Hun hadde konkurranse av to unge tanter. I konkurransen vant hun, fikk ex.1 og i tillegg BIV på lørdag. På søndag hadde den ene tanten reist hjem, så da ble det ingen BIV (de må være minst 3), men hun fikk ex.1 den dagen også. Med andre ord en god helg for Mimmen.