Det ble en vellykket helg på Finnsnes. Jeg stilte (N)Solstorms P. S. I Love You, aka Sarah for eier Rachel og hun slo til med en BIS!

Lørdag fikk hun ex.1 og NOM, med en stemme i panel. Det var en ragdoll som vant.

Søndag fikk hun ex.1 og BIV-T. Til NOM-uttakningen møtte hun gårsdagens BIS-vinner. Anne Veland som dømte sa at dommerne husker kattene godt igjen fra panelet og hun visste at hun hadde sett begge disse kattene dagen før. Hennes stemme hadde gått til ragdollen. Men, sa hun, det er noe annet å grunnbedømme en katt enn å se den 3-4 sekunder under panel. Når hun hadde fått sett skikkelig på Sarah var hun ikke i tvil om at hun var den beste av de to og hun nominerte derfor Sarah! Gjett om jeg var glad!!

I panel skulle det også bli spennende. Karl og Anne stemte på Sarah, mens de to andre dommerne stemte på en sjokolademasket birma. Sarah vant på loddtrekning!

Jeg er stolt og glad over at Sarah har gjort det så bra på utstilling, og håper Rachel får stor glede av pusejenta si

(N)Solstorms Madam Mim var også på utstilling i helga. Mimmen er ei jente som har overrasket oss positivt. Hun har et spesielt uttrykk og jeg var redd for at dommerne ikke skulle like det, men bedømmelsene hennes har vært kjempebra!
Hun fikk 2 x ex.1 og BIV-T i helga, og har nå hele 5 BIV av 5 mulige!!

Mimmen konkurrerte med tantene sine om BIVven både i Harstad og på Finnsnes. Nå tror jeg hun skal få utvikle seg litt, kanskje få et kull, før hun stilles igjen.