Denne søte jenta er fra B-kullet. Jeg syns kullet ser veldig bra ut, alle sammen har gode kvaliteter. Denne jenta skulle jeg beholde, men så bestemte jeg meg for å beholde broren hennes (Bandit) og da “trengte” jeg ikke jenta.

Siden jeg jeg ikke skulle beholde denne jenta, men en bror jeg skulle sette på for, kunne jeg beholde Naboo i katteriet. Det vil være en kjempestor fordel å kunne ha enda et kull på henne siden jeg ikke har beholdt noe etter henne enda. Det å beholde noen – eller selge noen til avl – fra hvert kull er viktig for meg, for jeg syns ikke det er noen vits å produsere kosekatter. Hva er målet med oppdrettet da? Alle kombinasjonene jeg gjør er kombinasjoner der jeg kunne tenke meg å beholde en kattunge selv. Og alle kombinasjonene jeg gjør er for å forbedre eller videreføre gode egenskaper i foreldredyrene. Hovedgrunnen til at jeg ønsker å beholde et avkom etter Naboo er den utrolig flotte pelskvaliteten hun har.

Vel. Tilbake til Bella Notte. I går fikk jeg forespørsel fra noen om de kunne få ha henne på for. Hun er en utrolig søt katt med flott uttrykk, fint plasserte ører, en flott profil og en god kompakt kropp. Pelsen er litt myk, men den kan bli ok med tid og stunder. Dessuten har hun en utrolig flott personlighet. Hun er imøtekommende og tøff, og er bare deilig. Bagheera har bare ett avkom i avl, og hun kommer ikke til å ha flere kull, så derfor er det veldig viktig for meg å beholde noen akkurat fra dette kullet. De som vil ha henne kommer på lørdag for å se. Fortsettelse følger 🙂