Nå er det Damien og Shakespeare som er igjen til salgs. Stark reiser snart til Tromsø.

En familie er ute etter en kompis til sin hunnkatt. De vil gjerne ha en katt som også egner seg til utstilling og jeg er spent på om de bestemmer seg for å kjøpe en av de to guttene jeg har igjen. Stark var den av HoN-ungene som egnet seg klart best til utstilling. Han har en bredere og kortere nese + en bedre øreplassering enn broren. Damien er større enn broren sin, og hvordan de blir når de er ferdig utviklet vet man jo aldri.


Shakespeare er en flott gutt, og jeg tror han blir stor også. Han er en av de beste i sitt kull, og kullet var flott. De ble BIS av tre kull begge dagene når de ble utstilt som kull. Søstra har 3 x NOM og den andre søstra har 2 X NOM og 1 X BIS. Shakespare selges gjerne til utstilling.

Pelsen på ungene er super, jeg er kjempeglad for at den blir så bra, for det er en av de tingene jeg har som mål å få bra til 🙂