Nå er alle kattungene solgt for denne gangen. Shakespeare reiser sørover om ca en uke. Han skal bli selskapskatt for en fertil jente. Han blir sannsynligvis også å se på utstilling noen ganger. Damien reiste til en hyggelig familie i Bodø i dag der han skal bli selskapskatt og få bo i et landlig område å leve et drømmeliv for en katt.

Vi har vært på utstilling i helgen. Med meg var Emil og Karma, og håpet for utstillingen var at de to skulle få IC – tittel (internasjonal champion). Emil ble bare stilt en dag for han skal ikke stilles lenger enn til denne tittelen. Jeg tok en sjanse på at han ville få det siste certet han trengte på Lørdag, og heldigvis gikk det greit. Karma ble stilt begge dagene for hun planlegger jeg til å stille videre til neste tittel. Lørdag fikk hun IC-tittelen og BIV (best i variant), søndag fikk hun sitt første CAGCIB (cert til neste tittel) og fikk også denne dagen BIV. Da har hun det svenske certet hun trenger for neste tittel, og det betyr at hun egentlig ikke trenger å reise tilbake til Sverige på lang tid.

KarmaEmil

Som vanlig gikk jeg assistent selv om det ikke var planen. Lørdag gikk jeg for Veikko Saarela og Søndag gikk jeg for Alexey Shcukin.

Emil ble kastrert i dag, så nå er hans avlskarriere over. Det vil si….. det virker som Naboo begynner løpet sitt i dag så jeg skal prøve å la dem være sammen for å se om han har noen rester igjen i sædlederne sine. Er jeg heldig får jeg det siste etterlengtede kullet etter ham, selv om det ikke er med den katten jeg hadde planlagt. Naboo skal bare ha ett kull til, deretter skal hun kastreres.
Emil skal flytte til datteren min, så han blir Osloenser i slutten av september. Det blir nok bra for verdens største kosegutt.