To katter har forlatt familien denne uka. Naboo har flyttet som alenekatt til et hyggelig par på Hinnøya og Emil har flyttet til datteren min Suzana i Oslo.
Naboo har levd litt på lånt tid her hjemme, for hun har blitt mer og mer kranglete for hvert kull hun har hatt. Til slutt levde ingen i fred for hennes regime og ingen tjener på at det er stadig krangling og uro. Emil og Taiga gikk ikke overens, og i tillegg sluttet ikke Emil å markere her hjemme etter at han ble kastrert. Da er det bedre at han får prøve å bo i et hjem der han ikke trenger å bevise noenting for noen.
Begge kattene har fått gode hjem noe jeg er kjempeglad for. Samtidig er jeg glad for at det har blitt stille og rolig her hjemme. Å omplassere katter er ikke alltid lett, men i disse to tilfellene er det en vinn – vinn situasjon.