Til helga skal jeg og Karma til Gardermoen på utstilling. Karma ble IC i høst og har det første (Svenske) certet til GIC. Jeg håper selvfølgelig hun får to nye til helga.
Jeg vet ikke noe om konkurransen Karma kan vente seg, og dommerne hun skal til er ganske ukjente for meg. Det gjør at jeg er kjempespent før helga. Hjelp meg å krysse fingre, tær og poter smiley
Jeg reiser ikke først og fremst på utstilling for å stille ut, men for å få være med på at en ny rase skal godkjennes i Fife.

Selkirk Rex er en rase som har en naturlig mutasjon som gjør at de får krøllete pels. Denne mutasjonen har dominant nedarving. Selkirken finnes i veldig mange farger, men jeg er usikker på eksakt hvor mange. De finnes også med hvitt, men jeg vet ikke om de godkjennes som perser/britte (ikke 09) eller som skogkattene. Det blir også spennende å se i hvilken kategori de blir plassert. De finnes både i korthår og langhår.

Krøllepusene (polvottene) har vært godkjent lenge i andre forbund, og det er blandet inn både perser og britisk korthår for å få fram den vakre typen de har.

Lena Marthinsen (NO*Magnifi’miaow’s) har gjort en fantastisk jobb med denne rasen. Hun fortjener virkelig en blomst smiley

Katten under er fra hennes oppdrett, og bildene er stjålet (uten tillatelse) fra FB. Håper Lena tilgir meg. Han heter NO*Magnifi’miaow’s curly Bertram Bubblegum