Tenk at Karma snart er 4 år!! Den lille jenta som egentlig skulle til Skottland, men som ble hjemme siden jeg mistet mamma Summer så tragisk når mamma og søstrene hennes var bare 9 uker. Karma og søstrene knyttet seg til pappa når de mistet mammaen sin og pattet faktisk på ham. Han var virkelig som en mamma for dem. Siden hun var så knyttet til ham var hun ikke noe kosete som liten, men når pappa ble fertil etter å ha brukt suprelorin-chip ble jeg hennes person. Hun er en utrolig søt og god jente og jeg er veldig glad i henne. Hun vil ikke ligge på fanget å kose. Hun skal stå ved siden av og bli klappet. Hvis jeg ikke klapper og klør henne når hun vil bruker hun å tigge med poten. Hun er utrolig søt og god.
Karma er mamma til Magda, og hun er mamma til Primrose som jeg ofte viser bilde av i bloggen. Etter de to kullene fikk hun suprelorin-chip for å slippe løpetider og p-piller og for å ha en pause fra kull. Når hun blir fertil igjen skal hun få ha noen flere kull for hun har gitt veldig vakre barn.
Karma har ikke blitt stilt så mye. Hun ble IC i sommer, og skal stilles videre mot GIC. Det er synd jeg ikke får stilt henne på vinteren, for som sibirer flest kler hun vinterkåpa si 🙂


Dette bildet har Edel tatt. Hun er en ivrig fotograf og en flink fotograf også