IC (N)Solstorms Instant Karma of Summer, aka Karma har vært “kjemisk kastrert” med suprelorinchip siden hun fikk sitt forrige kull. Jeg valgte å gjøre det for at hun skulle få seg en lengre hvilepause og da ville jeg ikke bruke p-piller på henne siden det er såpass kreftfremkallende. Planen var også å få stilt henne litt, men det har jeg ikke klart å få til. Hun ble Internasjonal Champion i alle fall. Da er det greiere å stille henne videre når det passer seg sånn, for nå kan vi ta 7 cert i Norge før vi må til Sverige igjen.

I og med at Karma er tilbake i avlen kommer jeg til å parre henne med flotte S*Lubov Sibiri Pande Bolchov, SIB n 09. Jeg må HCM-teste begge to og så må Pande avlsgodkjennes, så parringen blir det ikke noe av før til sommeren.

Ellers er to andre planer klar for Pande. (N)Solstorms Madam Mim og (N)Solstorms Bella Notte skal etter all sannsynlighet få møte ham. Jeg gleder meg 🙂