For et par uker siden var (N)Solstorms Madam Mim og IC (N)Solstorms Instant Karma of Summer i Bodø og ble HCM-testet. Dette var første gang for Madam Mim og andre gang for Karma. Som forventet er begge kattene friske og raske, men det er alltid greit å få det bekreftet. I tillegg ble (N)Solstorms From Russia With Love testet. Hun bor i oppdrettet (N)Sjarmkatten og skal snart sørover på kjærestebesøk.

Denne helga var det utstilling i Harstad. Pande var med en snartur på Lørdag for å bli avlsgodkjent. To dommeren vurderte ham og det var inten tvil om at han var en flott sibir som kunne brukes i avl. Nå er altså det meste klart for at jentene kan møte vakre Pande for en romantisk date.

Karma ble stilt ut på utstillingen og hun ble også godt mottatt. På Lørdag fikk hun certifikatet som vi ønsker. I tillegg ble hun Nominert til panel og fikk en stemme i panelet. Seieren gikk til en flott skogkatt som bor litt lenger nord, i et oppdrett som heter (N)Nordlibakken’s. Søndag fikk hun også certet sitt, men da tapte hun nomineringen for en flott birma som bor i oppdrettet (N)Kamahama’s.
Nå har Karma 3 av de 8 CAGCIB’ene som hun trenger til Grand-tittelen, og det ene har hun tatt i Sverige så vi kan ta resten i Norge. Det blir enda en stund før hun skal klatre videre, for hun skal forhåpentligvis få et kull først.

S*Lubov Sibiri Pande BolchovIC (N)Solstorms Instant Karma of Summer

(N)Solstorms Madam Mim