Som sagt i posten under vil farmor gjerne se bilder av “barnebarna” sine så her kommer Bella Notte-kullet. Navnene er litt foreløpig tror jeg. Forverten vil selvfølgelig være med i navnegivingen så jeg har foreløpig bare bestemt navn på mine to jenter, men det er mulig/sannsynlig de tre andre får et tilleggsnavn smiley

(N)Solstors Claus er størst i kullet. Han er foreløpig holdt av sammen med Tengel, men kjøperen kommer til å bestemme seg for kun en av dem. Han er SIB n 09, svart/hvit
(N)Solstorms Clawdia ser spennende ut syns jeg. Hun flytter hjem til meg når hun blir gammel nok. Hun er blå solid, SIB a. Siden mamma er smoke kan hun også være det uten at det vises. Det er nemlig ofte vanskelig å se på blå farge, men det blir jo tydelig når hun får bebiser og de plutselig er sølv. Hun vil derfor bli registrert med begge farger, fenotypen = sånn hun ser ut, og genotypen = det hun bærer genetisk. Da ser det sånn ut SIB a (as)

(N)Solstorms Kitty Purry falt jeg pladask for med en gang jeg så henne! Hun ser litt trist ut på bildet, men sånn er det ofte når de akkurat har åpnet øynene. Jeg syns hun ser super ut, og hun flytter hjem til meg sammen med Clawdia. Det er ikke typisk å beholde to jenter fra samme kull, men av litt ulike grunner velger jeg å gjøre det. Muligens blir en av dem satt ut på for etterhvert. Kitty Purry er svartsmoke med hvitt, SIB ns 03
(N)Solstorms Simba er minstegutten i kullet og er holdt av til noen venner av forvert Nina. Han er svart/hvit, altså n 09

(N)Solstorms Chanelle er den andre blå overraskelsen vi fikk. Hun er også holdt av til venner av forvert Nina. Hun er SIB a