De små søte som bor i Narvik vokser og trives. Farmor har bedt om bilder, så her kommer de siste bildene av gjengen smiley

(N)Solstorms Tengel er foreløpig holdt av, men kan bli ledig igjen hvis kjøperen velger Claus fra kullet i Tromsø. Han er en flott og stor gutt. Fargen er helt svart, SIB n

(N)Solstorms Svarteper er også helsvart, SIB n. Jeg syns han ser kjempeflott ut og kan gjerne seges til utstilling evnt til avl.

(N)Solstorms Katla er minst i kullet og er visst ei skikkelig kosejente. Hun er SIB n 03, altså svart/hvit

(N)Solstorms Hufsa ser ut som ei skikkelig hufsejente. Henne har jeg vært svak for siden de ble født. Hun er SIB n 09, noe som betyr svart/hvit, men mindre hvitt enn Katla. Disse jentene er det ei jente som skal velge mellom. Hun ønsker muligens å stille ut katten sin etterhvert og da er det bra hvis hun får den som er mest rasetypisk.

(N)Solstorms Casper the Friendly Ghost er en gutt som både jeg og forverten falt pladask for allerede som nyfødt. Han kommer til å bli i oppdrettet og skal bo i Oslo hos min datter. Han er SIB n 03 24, noe som betyr svart/hvit med spottet mønster.