Magda har fått møte denne VAKRE herremannen og jeg tror hun er drektig. Dette er et kull jeg er veldig spent på, og jeg har tro på at det skal bli vakre barn. Parringen er veldig utradisjonell for meg, for Harry er halvt Neva og halvt Sibir. Jeg ønsker ikke å avle på Neva, men Harry har ALT Magda mangler, og så lenge hun ikke bærer cs-genet kommer det ikke maskede kattunger 🙂

Eieren til Harry er en svensk Neva-oppdretter, og jeg er utrolig glad for at jeg har fått lov til å låne Harry til Magda. Det er nok ikke sikkert jeg ville vært like grei andre veien… Vi lærer så lenge vi lever!

Harry er bare ett år, men allerede utrolig stor, vakker, imponerende. Han har størrelsen Magda trenger. I tillegg har han vakker profil og panne, og mer korrekt pels enn Magda.

Nå er det bare å krysse fingrene!

Takk Lena og Annichen smileysmiley