Vi har vært så uheldig med vårt siste kull. Vi har mistet flere av de små. Nå er det tre store og sterke kattunger igjen og ingenting tyder på at vi skal miste flere. Det er en blanding av uflaks og tilfeldigheter som har gjort at vi har mistet de vi har mistet men det føles grusomt å se dem falle fra.

(N)Solstorms Sheldor of Azeroth, SIB n 24, eller lille- Harry som jeg kaller ham for han er så lik pappa Harry er en utrolig flott gutt. Han skal flytte i forhjem og få bli pappa til ett eller to (N)Solstorms-kull i fremtiden.

(N)Solstorms “Speed of Light” Leonard, SIB n 09 24 blir solgt som kosekatt 🙂

(N)Solstorms Hocus Pocus Pocahontas, SIB f 09 24 er virkelig “hokus Pokus” som noen skrev på Facebook. Jeg syns hun er utrolig søt og vakker og hadde det ikke vært for lille-Harry så ville hun ha blitt hjemme. Planen er at hun skal få flytte til noen kjempekoselige mennesker. Jeg håper hun blir stilt ut litt, og kanskje hvis vi er heldig kan hun få et kull med tid og stunder