I går leverte jeg siste kattungen. Hun skulle til Värmland. Leonard reiste til Bergen dagen før, og Sheldor reiste til Harstad for en uke siden. Pocahontas hadde fått kallenavnet “Hexan” før hun flyttet, men når Maud og Bertil fikk henne byttet hun kallenavn til “hjärtat”. Da tror jeg at vi kan være trygg på at vi fikk parret rett katt med rett eier smiley

Leonard/Lorentz gjemte seg under sofaen til å begynne med. Han har jo aldri møtt et barn før. Men de siste rapportene tyder på at han har blitt husvarm og at alt går greit. Sheldor er veldig selskapssyk sier ryktene, men heldigvis har han selskap nesten hele tiden. Alt i alt tror jeg alle kattungene og eierne er fornøyde denne gangen også. Takk til dere for at dere gir de små trygge og gode hjem smiley

Matmor Maud har endelig fått lille “hjärtat” i armene, og hjertet bare spinner og tramper og nyter oppmerksomheten.

Farmødrene Annichen og Lena får også sagt hej då til lille hjertet. Alt positivt kommer fra Harry i følge dem, he he. Takk igjen for samarbeidet damer smiley

Lille Pocahontas/hjärtat skal bo sammen med flere katter og hunder. Hun fikk møte “turbo” først og ble tatt vel imot. Her har hun bodd i sitt nye hjem ca 60 sekunder. Turbo pusser og steller med lill-hjärtet. Snill og god katt smiley

Lykke til videre i livet småtrollene smiley