Jeg vet ikke hvem som er mest glad, men både jeg, Heidi og Margit feirer i dag!
“Dronning Sonja”, eller CH (N)Snurribart’s Sonja, og (N)Solstorms Sheldor of Azeroth fant tonen. Det er nå klart at det er småtroll på gang smiley

Heidi startet sitt oppdrett som forvert for meg, og det var nettopp Sonja som var forkatten. Jeg hadde ett kull på henne før hun gikk over i Heidi sitt eie, og nå har jeg et barnebarn fra henne som skal føre slekta videre her. Jeg og Heidi er gode venner og har mye av de samme holdningene til dyr, dyrehold og avl. Det er kjempefint å ha en samarbeidspartner man fungerer så fint med smiley

Sheldor bor også i forhjem. Han bor i Harstad hos Margit og co. En flott familie som gir ham et perfekt katteliv og familieliv. Margit gleder seg veldig til Sheldor kan få bli kastrert og utekatt, så vi skal forte oss å bli ferdig med alle amorøse aktiviteter i sommer slik at Sheldor kan bli lykkelig kastrat så fort som mulig smiley Litt tålmodighet må til, men vi får til det meste med godt samarbeid smiley

Jeg ønsker alltid forverter. For jenter er det strekningen Stjørdal – Åre – Östersund som er mest interessant. + noen kilometer i retningene mot Trondheim og Steinkjer. For hanner er det ikke så nøye med at de må være nært her som jeg bor. Sheldor bor på for i Harstad, og det fungerer greit siden jeg har slekt og venner nordafor, og dermed mange gode grunner til å reise dit smiley

Jeg har to gutteplaner jeg ønsker forvert for. Muligens også en jente… Det er bare å ta kontakt hvis det frister. Det ER litt jobb, både med hunnkatt og hannkatt, men dere får katten gratis mot et eller to kull (hunnkatt) og noen få parringer (hannkatt). Det som er viktig er at katten får et godt hjem, at man holder katten som innekatt til den er kastrert, og at jeg eventuelt får låne katten til en og annen utstilling.

Noen av mine forverter har blitt oppdrettere, de har da fått beholde forkatten til videre avl. Noen har ønsket seg katt nr to, og da har de fått beholde en kattunge på for.

Her er litt info om det å være forvert: http://solstorms.com/forvert.html

Kontaktinfo til Heidi og NO*Sjarmkatten: http://sjarmkatten.com/index.html

Stamtavle til kullet: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:946521;2:1287930&g=4&p=sib&date=iso&o=ajgrep

Bildene under: 1) (N)Snurribart’s Sonja, 2) (N)Solstorms Sheldor of Azeroth, 3 (N)Solstorms Madam Mim (datter til Sonja) og hennes datter (N)Solstorms Ashoka Tano. Alle disse har vært/er forkatter og jeg må takke både Heidi, Margit og Tone + familier 1000 ganger for hjelpen smiley