Nå har vi vært på ferie i Nord-Norge, og endelig fikk jeg sett igjen Sheldor. Nå er han voksen og har blitt fantastisk flott. Jeg hadde stor tro på ham, men han er vakrere enn jeg turte håpe på! Jeg hadde en plan om at han skulle møte Karma og Kitty Purry og det gjorde han forsåvidt. Hva som skjedde etter mørkets frembrudd og bak lukkede dører er foreløpig en hemmelighet, men jeg håper han i alle fall klarte å forføre Kitty Purry for de tvinnet haler innen de måtte skille lag.

Sheldor venter et kull sammen med CH (N)Snurribart’s Sonja, men det ser dessverre ikke ut til å bli veldig mange. Termin er om 14 dager. Akkurat nå er han på besøk hos CH (N)Solstorms From Russia With Love og vi håper hun tar seg denne gangen.

Etter at han har “gjort sitt” hos Heidi er planen at han skal kastreres. Hvis noen ønsker å låne ham før det må de hive seg på nå!

De første fire bildene er tatt hjemme hos mamma og pappa nå i sommer. Jeg er utrolig glad for at Margit ville gi meg mulighet til å få bruke denne vakre herremannen i avl smiley


Meg og Heidi har blitt gode samarbeidspartnere og vi har noen “skumle planer” for høsten/vinteren. Først og fremst gleder jeg meg til Sheldor-barn i august og forhåpentligvis senere i høst. Og så gleder jeg meg masse til Shadow kommer. Magda skal snart møte FIN*Lumikissan Urban Cowboy i Bergen (NO*Fredtun) og så har jeg og Heidi enda en hemmeliget eller kanskje to på lager.