I går dukket dette bildet også opp i innboksen min på facebook og det er (N)Solstorms Finn som koser med sin nye eier. De er tydeligvis verdens beste venner og det varmer et oppdretterhjerte å få slike bilder!
Finn har fargen “brunspottet med hvitt”, og spottemønsteret er veldig tydelig her! Finn sin eier sier at han begynner å få mer pels nå og det blir artig å se hvordan han blir som voksen. Han er nå et halvt år og nylig kastrert. Han har så vidt begynt å få gå ute sammen med sine mennesker.
Kattunger kan se ut som “juling” når de er 12 uker og så vokse seg til skjønnheter som voksne. Finn har alltid vært søt, men jeg har troa på at han blir en skikkelig tøffing som voksen. Han ser stor ut også. Og så elsker jeg fargen, mønsteret og hvitflekkheten hans. Alt i alt en deilig liten gutt smiley
Takk for at du gir ham et så godt hjem Anne Merethe smiley