Lille Shadow er på mellomlanding her på tur til Heidi og NO*Sjarmkatten. Vi fikk kjøpe denne lille drømmejenta fra Carola, og vi er så glad for henne! Takk Carola smiley
Et hyggelig par som kjøpte broren til Shadow + en jente fra et annet kull var snill nok til å ta med Shadow hjem til Östersund slik at vi slapp å kjøre så langt. Jeg syns jo det var ekstra artig å hente Shadow når jeg møtte så koselige mennesker, og samtidig fikk møte broren til Shadow. Tusen takk Christer og Ingemar smiley
Shadow tok snart over hjemmet her, og de to voksne damene har bare måttet tilpasse seg henne. Det tok bare noen få dager før Kitty Purry begynte å stelle henne. Nå har Karma også kapitulert.
Vi nyter hennes mange kjærlighetserklæringer. Det vil si, for Solo er hun litt i overkant sosial. Han liker katter best en meter unna. Han kan komme med kommentarer som “Man, this new cat is too cuddly” og “Please go over there and say purrrrrrrrr”. Hun elsker å ligge på fanget, ligge ved siden av, ligge i nærheten. Leke med alt fra tær til øretelefoner, og hårfletter. Hun er overalt hele tiden, og er som sibirbebiser flest alltid sulten!
Vi skal ha henne hjemme enda en uke, deretter skal Irene ta henne med på flyet hjem til Heidi. Takk Irene smiley
Hos Heidi skal Shadow overta sjefsplassen til dronning Sonja og jeg er spent på hvordan hun skal klare det. Ellers har hun et par katter til å kue + noen hunder å bli kjent med. Lille Ida får seg en ny liten bestevenn og Heidi får en katt som jeg tror er en drøm for henne. Jeg er så glad for å dele akkurat denne katten med Heidi og familie, og jeg gleder meg til fremtiden! Takk Heidi smiley