Disse to jentene ble født 30/09-16. Mamma er CH (N)Solstorms Kitty Purry og pappa er (N)Solstorms Sheldor of Azeroth. Dette er første kullet til Kitty Purry, men hun gjorde en kjempejobb. Jentene mine fødte samtidig, og de hjalp hverandre og støttet hverandre gjennom fødslene. En fødte, den andre vasket og stelte. Veldig god arbeidsfordeling.

Jentene heter:

(N)Solstorms Feeling Blue, SIB as
(N)Solstorms Orange is the New Black, SIB n 24

Blå-jenta er veldig populær og det er mange som vil ha henne. Jeg selv inkludert. Men jeg skal bare beholde en fra disse to kullene hadde jeg tenkt… hjertet får vel ta krangelen med fornuften etterhvert og så får vi se hva som skjer.

Avl og utstillingsinteressert forvert til blåjenta er velkommen til å ta kontakt. Å være forvert er en fin måte å starte oppdretterkarrieren på. Da får man hjelp og støtte fra en som har vært i gamet en stund, og har en mentor å støtte seg på når en selv begynner sitt oppdrett. Flere av mine forverter har startet oppdrett etter at de har overtatt forkatten.