Dette kullet ble også født 30/9-16. Mammaen til disse er GIC (N)Solstorms Instant Karma of Summer og pappa er (N)Solstorms Sheldor of Azeroth. Karma er 6.5 år og har allerede hatt tre kull, så hun er en erfaren og god føderske og mamma. Hun hjalp og støttet Kitty Purry gjennom fødselen, og til gjengjeld hjalp Kitty Purry Karma med hennes mange barn. Nå har jentene delt ungene mellom seg, bor i samme eske og alt er harmonisk og fint hjemme.

Vi mistet jo Taiga så tragisk nylig. Taiga er jo en av grunnstammene i oppdrettet mitt. En annen veldig viktig bidragsyter var Teddy som er pappa til Magda. Begge disse flotte hannkattene er å finne i stamtavlen til begge kullene. Siden Karma er datteren til Taiga ble hennes kull oppkalt etter ham. Vi syns det var en fin måte å minnes ham på

Kattungene heter i rekkefølge etter bildene fra venstre til høyre:
(N)Solstorms Queen of Charm, SIB n 24 – foreløpig under observasjon
(N)Solstorms King of Karma, SIB n 22 – foreløpig til salgs
(N)Solstorms King of Summer, SIB d 22 – foreløpig under observasjon
(N)Solstorms King of Hearts, SIB d 22 – foreløpig under observasjon
(N)Solstorms Queen of Taiga, SIB n 22 – foreløpig til salgs
(N)Solstorms King of the Night, SIB n – foreløpig til salgs

Ting kan endre seg. De som har “under observasjon” er de kattene jeg vurderer for avl akkurat nå, men ting kan endre seg. Det er noen som venter på katt til kos også, men de bestemmer seg ikke helt før vi vet om de enkelte blir solgt til avl eller ikke.

Jeg er eventuelt interessert i forvert til en av rødguttene. Gjerne utstillingsinteressert 🙂