I dag tok jeg også bilder av de kattungene i Z-kullet som ikke er til salgs og da må vel de også presenteres? smiley
Jeg sliter med kameraet mitt for tiden. Linsen har fått seg en smell så nå fungerer ikke autofokuset, og det å måtte regulere fokus samtidig som man skal ta bilder og holde styr på små viltre kattunger er en umulig oppgave. Derfor blir bildene så som så og jeg håper på forståelse for det. Til gjengjeld prøver jeg å ta flere bilder, mobilbilder å en og annen film av småttisene. Skjønne er de uansett.

Siden i går har lille svart – King of The Night fått seg et mulig nytt hjem som kosekatt så nå er det lille rød – King of Summer og “mini-mamma” – Queen of Taiga som leter etter nye hjem. De sitter henholdsvis lengst til høyre og lengst til venstre på øverste bildet.

King of Karma i midten på nederste bildet har fått seg kosekatthjem, Queen of Charm skal få bo hos en oppdretter, og King of Hearts skal bli i katteriet, men bo i forhjem i Harstad.