Jeg syns det er viktig at en eller to går til av fra hvert kull jeg har, for å drive kosekattoppdrett fører ikke rasen videre. Heldigvis er det flere som går til avl denne gangen og det er jeg glad for.

Dette er de to herlige guttene som jeg skal gå videre i avl med fra de kullene jeg har nå. Den ene er etter Karma og Sheldor. Han heter (N)Solstorms King of Hearts og er SIB d 22. Han skal flytte i forhjem til Harstad og bo der sammen med ei søt koratjente + deres tobeinte slaver. Han skal få noen kull før han blir kastrert. Den andre gutten heter (N)Solstorms Moi Moi Matti og er etter Magda og Cowboy. Han er SIB d, altså solid rød. Han ser veldig lovende ut, så han skal få bo hjemme sånn at jeg kan stille ham ut så mye jeg vil. Han kan jo ikke være fertil så lenge her hjemme, men hvis ting fungerer får han bli pappa til et par kull.


Jeg beholder ingen etter Kitty Purry denne gangen, men skulle jeg ha beholdt noen hadde det vært (N)Solstorms Feeling Blue. Hun er en vakker liten bamse, og er tøff og utadvendt i tillegg. Jeg tror hun er min favoritt av alle kattungene. Hun skal til avl og utstilling til en annen oppdretter, og det er jeg kjempeglad for!

(N)Solstorms Queen of Charm skal til min venninne Heidi og NO*Sjarmkatten. Jeg håper hun får en god avlsjente der. Og en som kan egne seg bra til utstilling. Da har Karma gitt to til avl denne gangen. Fra hennes tidligere kull har Magda, Primrose og Baba Yaga gått i avl.

Fra Magda går (N)Solstorms Lumikko Lukas til avl hos S*Snow Buddies og så håper jeg (N)Solstorms Kiitos Tiina blir bra nok til at hun får flytte inn hos pappa Cowboy hos NO*Fredtun i Bergen. Magda har hatt en i avl fra forrige kull. Det var Sheldor som er pappaen til de to andre kullene mine + ett hos Heidi og NO*Sjarmkatten. Nå er han kastrert.

De andre kattungene blir solgt til kos

(N)Solstorms King of Karma er opptatt
(N)Solstorms Orange is The New Black er opptatt
(N)Solstorms King of The Night er eventuelt opptatt (testbesøk nr 2 først)
(N)Solstorms Onnekas Olli er eventuelt opptatt

Så de som er ledige nå er:
(N)Solstorms Queen of Taiga, jente – brunspottet
(N)Solstorms King of Summer, gutt – rødtspottet
(N)Solstorms Utelias Unto, gutt – rød