Jeg må bare vise fram disse to gullguttene som jeg skal beholde. Den til venstre heter (N)Solstorms King of Hearts og skal flytte i forhjem til Harstad. Der skal han bo hos en supersøt familie og forhåpentligvis ta styringa i huset ganske snart etter ankomst. King of Hearts er sønn til Karma, og første gutten jeg beholder etter henne. Pappaen er Sheldor of Azeroth og pappaen hans igjen er vakre Harry som ga verdifulle nye gener til oppdrettet mitt. Marie har lyst til å prøve seg på utstilling, så det håper jeg at vi får til. Jeg er uansett utrolig takknemlig og glad for at jeg får sjansen til å bruke han i avl og føre de fine Harry-linjene videre. Takk Marie m/fam smiley

Gutten til høyre heter (N)Solstorms Moi Moi Matti og han skal bo hjemme. Jeg syns han ser utrolig spennende ut, og blir forhåpentligvis min nye utstillingskamerat. Pappaen til Matti bor i Bergen. Han er en finsk import som jeg var heldig å få låne til vakre Magda og jeg er utrolig glad for det. Matti vil også gi meg nye gener og har en spennende framtid både som showkatt og avlskatt. Takk Jarle, Renate, Tiina og Pasi smiley