Har dere noen gang sett noe så trist som denne jenta? Neida, hun er ikke trist. Dette er et ganske vanlig uttrykk på små sibirbebiser og på noen voksne også. En dommer sa en gang noe sånt som at han likte sibirer som så ut som de hadde vært i sibir og som hadde opplevd enormt mye trist og trasig der. Sånn ser lille Taiga ut <3
I Karma-kullet er det nå to kattunger igjen til salgs. Taiga og Summer. Summer er en rød gutt som jeg ikke har knipsa denne gangen.
Ellers skal de andre etter planen flytte over hele landet fra sør til nord smiley
De små har kommet godt i gang med spising og do-trening og de er superflinke! De får tørrfor og kyllinghjerter, og begge deler går ned på høykant. Do-trening ordner de selv og det har gått helt smertefritt med disse kattungene. De siste par dagene har de fått vært ute av kattebingen og løpt rundt her. De store trenger litt større plass å boltre seg på, og de små trenger mer ro. Med andre ord blir det full fart her de neste 8 ukene smiley
Vi har vært heldig å hatt besøk av to kattungekjøpere. Orange og Blue fra Kitty Purry sitt kull skal flytte til familien i grei avstand herfra så de har vært innom. Det er koselig med kattunger, og det er koselig å bli kjent med enda flere kattegale mennesker.