_________________________________________________________________________________

Det ble i går satt inn en annonse på finn.no, et kull med sibirkattunger.
Disse er uten stamtavle, og nå håper jeg å nå mange potensielle kjøpere.
Skygg unna….
Kattemoren hadde også kull i juni, og disse er født i september.
Foreldrene: Mor er neva, far er sibir. Dette har jeg ikke problemer med, men de selges uten stamtavle fordi at de ikke skal måtte “prestere”
Hva har hennes hunnkatt gjort?
Jo, fått to kull på 3 måneder.
Hun lar dem gå fritt ute, som hun skriver: Som alle katter skal.
Så jeg lurer jo litt på hvor mange kattunger hennes fertile, løse hannkatt har laget?
Ta kontakt med en registrert oppdretter om du er interessert i en sibir eller neva.
_______________________________________________________________________

I dag leste jeg meldingen over på Facebook

Jeg har ikke sett annonsen, og jeg kjenner ikke personen som har satt inn annonsen. Kanskje den ikke lenger ligger på finn for alt jeg vet. MEN som en generell advarsel som ikke bare gjelder sibir vil jeg si dette: Skal man ha en rasekatt eller -hund så kjøp med stamtavle. Norsk Rasekattklubbers Riksforbund (NRR) (Og på hund NKK) setter regler for testing, vaksinering, merking, antall kull pr hunnkatt pr år, levevilkår for avlsdyr og alder for overlevering av kattunger blant annet. Dette er for dyras beste. Ved å kjøpe uten stamtavle støtter man opp under uregulert avl og i verste fall rovdrift på avlsdyr.

Ikke gjør det smiley