Ashoka Tano har opplevd mye i sitt korte liv. Hun var heldig og fikk bo sammen med mamma Madam Mim etter fødselen, men etterhvert viste det seg at hun ikke fikk den oppmerksomheten hun trengte. Familien hennes hadde fått tvillinger og de måtte selvsagt ha mesteparten av oppmerksomheten. Sånt er ikke lett for en egoistisk liten pusekatt å forstå. Ashoka begynte å markere rundt i huset og det ble til slutt bestemt at vi skulle prøve å finne en ny familie til Ashoka.

Etter kort tid fant vi en familie som ønsket å prøve. Alt gikk bra og hun trivdes godt. Men etter noen uker begynte far i huset å reagere allergisk. Det kødder man ikke med så vi bestemte at vi måtte skaffe en ny familie og det fort.

Heldigvis kjenner vi to herlige gutter i Östersund. Vi møtte dem når jeg var i Östersund og henter S*Snow Buddies Dodge Shadow. De hadde to kattunger fra samme oppdretter og nevnte at de kunne tenke seg enda en katt og gjerne ville ha kattunger. I morgen skal vi reise hjem til dem med Ashoka, og vi krysser fingre og tær for at alt skal gå bra og de skal trives godt sammen.