2016 har vært et begivenhetsrikt katteår.

Året begynte med gode nyheter om kull i vente, og 2. februar ble Star Wars-kullet født. Det var et herlig kull på 3 jenter og 2 gutter. Vi beholdt Ashoka Tano for egen avl. Dessverre har Ashoka hatt en litt omflakkende ungdomstid. Hun har prøvd flere forhjem, men på grunn av allergi har hun måttet flytte. Nå er vi igjen ute etter forvert til vakre Ashoka, og denne gangen utelukker vi allergikere.

I april ble jentene mine HCM-testet og da ble det spikret flere kullplaner. Karma og Kitty Purry skulle møte Sheldor fra mitt eget oppdrett, mens Magda skulle til Bergen å møte IC FIN*Lumikissan Urban Cowboy.

I juni og juli var jeg og jentene på utstilling. Først i Harstad og deretter i Trondheim. Kitty Purry ble Champion. Magda og Karma samler cert henholdsvis mot titlene Grand International og Supreme Champion. Ashoka Tano stilte en dag og da ble hun Ex.2. HÅLKA hadde utstilling også i September og da stilte Sheldor med god hjelp fra flere gode snille mennesker i nord. Han fikk sine cert begge dagene og ble også nominert til panel ene dagen. Tusen takk for all hjelp smileyEn av de største overraskelsene i 2016 var at jeg og Heidi plutselig bestemte oss for å kjøpe en ny jente i lag. Valget falt på en veldig spennende liten jente som heter S*Snow Buddies Dodge Shadow.

Jeg har lenge sett på Carola sine katter, men har ikke plass til så mange hunner hjemme sånn som situasjonen min er nå. Løsningen ble at Shadow bor hos Heidi, men jeg skal ha første kullet på henne.

Det blir en spennende fremtid med en vakker katt og gode samarbeidspartnere.


For en gangs skyld gikk kullplanene som de skulle, og vi fikk tre flotte kull på slutten av 2016! Det ble til sammen 13 flotte kattunger i “Svart/blå-kullet”, “Til minne om Taiga-kullet” og i “det finske kullet”.

Kitty Purry var først ute med sine to. Så snart hun var ferdig satte Karma i gang og fikk seks. 14 dager senere fikk Magda sine fem.
Av de 13 kattungene beholder jeg disse to kjekkasene. Hearts skal bo hos forvert i Harstad. Lille Matti skal bo hjemme hos meg.


I tillegg til mine to går (N)Solstorms Queen of Charm til avl i NO*Sjarmkatten katteri, (N)Solstorms Feeling Blue skal gå i avl hos S*Mavibo’s Katteri. (N)Solstorms Lumiukko Luukas hos S*Snow Buddies og (N)Solstorms Kiitos Tiina hos NO*Fredtun. Det syns jeg er en god fordeling.

Nå ser vi fram mot 2017 og jeg tror også det blir et spennende katteår. Vi har lagt noen løse planer. Første halvår av 2017 håper jeg vi kommer oss på flere utstillinger. Til sommeren er det planlagt at Magda skal møte Carola og S*Snow Buddies sin vakre Iceman. Han lånes egentlig ikke ut, men på grunn av en gjensidig forelskelse fikk vi til å gjøre et unntak smiley Forhåpentligvis skal Ashoka Tano, Shadow og Kitty Purry også parres når Hearts og Matti blir store nok til å møte jentene smiley Ting blir ikke alltid som man har tenkt seg så vi er forberedt på endringer. Vi som det kommer, og ser uansett fram til nye spennende opplevelser i kattelivet i 2017.