Nå har de første kattungene flyttet og tilbakemeldingene har heldigvis vært gode. De som har flyttet så langt er Hearts, Charm, Taiga, Night og Karma.

Lille Hearts beholder jeg på for, men han bor nå sammen med dette herlige paret i Harstad. Han ble tatt imot med tårer og gode klemmer av to-fotingene, men foreløpig er det ingen varm velkomst fra koraten Alfa.

Jeg regner med at Alfa syns Hearts er en skikkelig bortskjemt drittunge som fortjener en kald skulder til han lærer seg katteskikk. Tenk å valse inn i hennes hus å ta over hennes mennesker på den måten?!! Fysjameg!
Med tid og stunder håper jeg de går overens. Kanskje Alfa får i gang noen morsinnstinkter etterhvert også?

Hearts bor i et “kosekatthjem”, men siden han skal i avl hadde det vært artig å få stilt han litt også. Vi får se hva hans slaver finner ut. Heidi er en god pådriver, og jeg skal også legge til rette alt jeg kan for at lille Hearts skal få komme seg på show


Taiga har også flyttet til Harstad og har tatt over kontrollen i huset hos et herlig par der. Hun har blitt tatt vel imot, og de elsker allerede det søte bøllefrøet. Jeg har fått mange oppdateringer og bilder, og lille Taiga har tydeligvis hovedrollen i sin lille familie. Jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen.

Hun skal fortsette å hete Taiga som bestefar, og det syns jeg er spesielt koselig og rørende. Han er jo inspirasjonen bak tema for kullet ( R.I.P smiley)

Kanskje vi får se Taiga på utstilling i fremtiden? Også her er fantastiske Heidi en pådriver og fanebærer for kattesaken. Tusen takk smiley

Lille Night har blitt storbygutt. Han bor i Oslo sammen med disse to praktfulle guttene. Tenk å få seg to så flotte slaver!!

Night skal hete Pepsi til daglig, og jeg har fått vite at han fant seg godt til rette i senga til en av guttene og ble der natten gjennom.

Jeg regner med at han får vite både den ene og den andre tenåringshemmeligheten etterhvert, og katter er heldigvis spesielt gode til å holde på hemmeligheter
Karma ble heller ikke møtt med vaiende flagg og stormende jubel hos sin fremtidige firbente venn. Han bor nå sammen med en 2 år gammel maine coon-dame på Mo i Rana.

Heldigvis ble han fort tatt inn i varmen hos de to-beinte og har hatt ei god seng og sove i natt. Karma er litt skvetten for nye lyder men søker seg til sine mennesker for trøst og kos. Han krøp selv opp i matmors halsgrop for å sove tett tett inntil. Kanskje han syns kattemor var litt skummel? Hun på sin side forsvant ut så fort han freste til henne. Hvor lenge skal hun være fornærmet mon tro?

Hvis jeg husker rett var Eldor hans hjemmenavn 🙂

Litt ekstra hyggelig er det at Karmas matmor jobber sammen med hun som eide (N)Solstorms Karl “Kavring” Løvehjerte. Han ble dessverre påkjørt, noe som har hendt med alt for mange av våre småtroll – særlig siste året. R.I.P
Så var det sjarmkatten Charm som bor sammen med denne lille nissejenta på Sortland! Jeg vet ikke hvem som er søtest?

Charm skal ha fremtidig oppgave både som sjarmkatt, kosekatt, avlskatt og utstillingskatt, så det er et stort ansvar som er lagt på hennes små skuldre.

Hun bor sammen med en herlig familie på tre + flere katter og tre superkoselige hunder i katteriet NO*Sjarmkatten’s. Charm får jeg nok møte mange ganger fremover, og jeg gleder meg sååå til hennes fremtid. Jeg håper hun kan oppfylle noen av både mine, Heidi sine og nissejenta Ida sine drømmer.

Neste planlagte flytt er i romjula. Deretter er de siste leveringsklar i begynnelsen av januar. Det er ikke helt stille her enda, men kanskje hakket roligere?

Takk alle for bildene og oppdateringene, og for at dere gir mine små engler (djevler?) så mye kjærlighet og gode hjem smileysmileysmileysmileysmiley