Godt nytt år. I år feiret vi hjemme alene sammen med de voksne jentene og Æ-kullet. Alle fra Y og Z-kullene reiste før nyttårsaften og har slått seg til ro i sine nye hjem. Her er et par bilder smiley

Hunden Smilla og lille Charm har allerede blitt gode venner

Maine coonen Zelda og Karma som nå heter Eldor begynner å komme overnesJeg har fått så mange bilder fra alle de små, men disse to syns jeg var så ekstra søte at de måtte jeg dele. Tusen takk alle som sender bilder og oppdateringer. Jeg setter stor pris på det! smiley

I løpet av neste uke reiser Æ-kullet og det blir uvanlig stilt her i huset.

Når jeg ser framover har vi begynt å legge noen få planer for kattelivet i 2017. Ashoka Tano skal flytte til Oslo i januar. Der skal hun bo sammen med et koselig par som fra før av har en huskatt og 3 devon rexer. Forhåpentligvis blir det helt perfekt!

I mars skal jeg, Solomon, Matti og Kitty Purry til Stockholm på utstilling. Der får vi også møte Luukas igjen og det blir koselig. I april skal vi på Scandinavian Winner Show (SWS) her i Trondheim. Da håper jeg vi får møte både Luukas og Kiitos igjen. For en lykke! Magda og Karma er allerede kvalifisert til SWS, og de skal kanskje bli med. Men Magda trenger å legge på seg litt etter kullet og Karma trenger litt mer pels. I Juli planlegger vi å reise til Harstad på utstilling. Hvem som blir med dit vet jeg ikke enda, men jeg tror nok Matti skal være med og håper at Hearts kan få sin utstillingsdebut på den utstillingen. Jeg håper også at lille Charm kommer. Hvem av de voksne som skal få vise seg fram får jeg bestemme senere. Juli er dessverre ikke den beste tiden å stille ut langhårskatter smiley

Vi planlegger også kull i 2017. Meningen er at Magda skal parres på nytt til sommeren. Hun skal møte vakre Iceman som bor hos Carola Mård litt lengre sør i Sverige. Det blir en veldig spennende kombinasjon og jeg gleder meg masse! De andre planene jeg har for 2017 er Shadow x Hearts, Ashoka Tano x Matti og Kitty Purry x Matti. Men planer kan endres!

Behovet for forvert eller deleie er som alltid til stede. Gjerne til hunnkatt og helst en som kunne tenkt seg å reise på en og annen utstilling smiley

Hva livet ellers vil by på i 2017 får vi se etterhvert. Fortsettelse følger smiley