I dag har de små vært hos dyrlegen med de fem minste. Kiitos reiser i morgen og så går det slag i slag til bare lille Matti er igjen hjemme. Alt gikk bra hos dyrlegen. Litt nervøs var de siden det var første turen hjemmefra, men til tross for det var det knapt en lyd hverken når de fikk vaksine eller microchip.

Her er noen bilder som jeg har tatt de siste dagene. Først ute er (N)Solstorms Kiitos Tiina, som er en jente. Fargekoden er SIB fs

Kiitos flytter til Bergen og katteriet NO*Fredtun

Denne vakre gutten heter (N)Solstorms Eskimo Eskil og jeg skulle ønske jeg kunne beholdt både ham og Matti. Eskil flytter til et kosekatthjem i Stockholms-området

Tøffe (N)Solstorms Onnekas Olli skal flytte til Nina i Tromsø som har vært forvert for meg. (N)Solstorms Kitty Purry ble født der. Nå bor det to kastrerte sibirkatter hos Nina og Olli blir kosekatt nummer tre.

(N)Solstorms Lumiukko Luukas flytter sørover i Sverige, til S*Snow Buddies. Han er en vakker liten gutt med spennende farge. Han er rød smoke. Jeg får se ham igjen i mars og gleder meg allerede.

(N)Solstorms Moi Moi Matti blir hjemme. Jeg falt pladask for ham når han var liten. Hodet hans er fantastisk! Eskil har bedre ører og bedre pels så jeg vurderte å bytte, men jeg må følge hjertet mitt.

Her er Olli og Matti på bordet hos dyrlegen. Olli “spiller død”. Han virker rolig, men er nok egentlig ganske redd. Plutselig ble han revet opp fra sin trygge tilværelse og måtte ut både på biltur og til dyrlege samme dag. Dårlig planlagt av matmor *sukk*

Matti har nok nettopp hørt at det er snakk om sprøyter….

Neida, dyrlege er ikke så farlig sier de små. Matti har lagt seg utenfor buret. Deretter Eskil, Luukas og Kiitos innerst. Olli ligger på undersøkelsesbordet.

Olli spiller tøff. Han er en snill gutt som kommer til å få et herlig hjem og jeg er kjempeglad for ham.

Kiitos er en trygg og god jente. Her er hun klar for hjemreise. I morgen reiser hun helt til Bergen og jeg kommer til å savne henne. Forhåpentligvis ser jeg henne igjen i april.