Hearts bor hos forvert i Harstad. Jeg har laget en side om det å være forvert på hjemmesiden min. Den kan leses her: http://solstorms.com/forvert.html

Hearts er jo bare barnet enda og stortrives i sitt nye hjem. Og Marie m/familie trives med ham også. Det er jeg kjempeglad for! Å være forvert har sine pluss- og minussider. På plussiden får man en rasekatt gratis, men det følger jobb med det. Jeg har hatt noen forverter som har hatt hunnkatt, og noen har ikke vært klar over hvor mye jobb det er med kattunger. Å være forvert for hannkatt er på mange måter enklere, men de kan være flinke til å “synge” og deres operaarier er ikke like vakre for oss å høre på som for eventuelle sexy kattejenter i nærområdet.

En bakdel for meg er at jeg noen ganger ønsker at katten skal stilles litt ut, men mange som ønsker å være forvert vil bare han seg en koselig katt og orker ikke alt som har med utstilling å gjøre. Det har aldri vært noe problem å låne katten fra mine forverter og det er jeg supertakknemlig for, men det er ekstra koselig hvis forverten som katten kjenner og stoler på kunne tenke seg å bli med. Det er jo uansett ikke en forventning at forverten skal bruke tusenvis av kroner på å reise land og strand rundt på utstilling! smiley

Når det gjelder oppdretteren in spe, så anbefaler jeg å være forvert. Da får du god støtte og oppbacking fra en erfaren oppdretter både når det gjelder avl og utstilling. Lik det eller ikke, men utstilling ER en viktig del av det å drive med oppdrett.

Jeg tror mine forverter har hatt greie opplevelser. Jeg har tatt hjem flere av hannene en periode så de får “gjort seg ferdig” med sine dater før de ble kastrert. Jeg har også tatt hjem et par kull før de har revet ned huset der de har bodd. Noen av mine forverter har begynt med avl etter at de er ferdig med forvertavtalen og da har de fått avlsrett på sin forvertskatt. Jeg har i alle fall vært kjempefornøyd med forvertene mine. Alle har vist stor forståelse og har hjulpet meg framover i avlen. Jeg er kjempetakknemlig smiley

Tilbake til Hearts. Han bor i Harstad. Jeg håper han kommer på utstilling i Harstad i Juli og så får vi se hva Marie og familien tenker om det hele. Det er jo lange dager, og man må sette av hele helga i kattens navn. For oss som har blitt katte-idiot er det veldig koselig, men for mange er dette kjedelig og langtekkelig. Det er ingen krav om at han skal stilles, men det er noen venner som er interessert i å få låne han til en parring og da er det fint å få hilse på smiley

Alle (N)Solstorms-kattene er gode strikkere, så også Hearts. Her strikker han en genser i nyyydelige farger som jeg håper er en gave til gammelmatte og oppdretter smiley

Fin gutt som slanger seg i sofaen. Marie er flink til å sende meg oppdateringer og bilder og det er ekstra viktig for meg når han bor så langt unna. Jeg vil jo gjerne følge med på hvordan han utvikler seg for det er ikke alltid lett å se om en katt blir det man forventer når de reiser ved 12 uker. Jeg tror Hearts blir super. Time will tell smiley

Her er den største utfordringen vi har med Hearts og forvertavtalen. Det er supert for lillegutt å få selskap av koraten Alfa, men samtidig kan han bli litt overkåt og lite hyggelig når han blir større. Vi håper på det beste både for rød og blå og at de kommer til å trives sammen. Hormonelle utfordringer løser seg uansett med kastrering og må vi snippe av herlighetene så må vi. Men jeg håper veldig at han skal få bli pappa til noen kull først smiley
Tusen takk til ALLE mine forverter! Dere har vært helt utrolige og imøtekommende og har alltid vært positiv til mine krumspring. Jeg setter utrolig pris på dere, men det tror jeg dere vet. Blomster til dere smiley