Vakre herlige søte Kiitos har reist til Bergen. Kiitos er ei nydelig jente som jeg kommer til å savne. Jeg er glad broren Matti blir her.

Kiitos er etter min egen Magda og etter Jarle (på bildet) og Renate sin Cowboy. De fikk Kiitos som betaling for parringen etter ønske. Magda/Cowboy har vært en vellykket kombinasjon. Jeg tror alle deres fem kattunger ville gjort det bra på utstilling.

Kiitos har pappas tøffe uttrykk og en super profil. Matti er veldig lik henne, men har litt svakere profil. Luukas og Eskil har bedre pels og litt bedre øreplassering. Olli er en mellomting mellom alle. Han har Kiitos/Matti-pels mens ører/profil og bredde på snuten er mer som Eskil/Luukas.

Jeg håper Jarle og Renate NO*Fredtun blir fornøyd med Kiitos. Hun har blitt vakrere og vakrere ettersom hun har blitt større og jeg skulle gjerne ha beholdt henne selv. Men når hun først dro er jeg glad det ble akkurat de hun skal bo hos. De er flotte folk smiley