Luukas og Eskil reiste på fredag. Det var en utrolig søt og koselig familie som hentet dem, og det føltes så godt og trygt for dem når de dro. Familien besto av mamma og pappa, og to utrolig søte barn som jeg regner med kommer til å bli Eskils bestevenner. Jeg har fått melding fra mamma Cecilia om at Eskil bare maler og at de allerede har “funnet hverandre”.

Luukas fikk bo hos denne familien fra fredag til lørdag. Da ble han hentet av Conny som er mannen til Carola som eier S*Snow Buddies katteri i Sverige. Carola kom hjem fra utstilling på søndag så hun fikk først treffe sin Luukas søndag kveld. Hun er også veldig fornøyd og sier han er finere enn hun trodde. Det er jeg jo spesielt glad for siden han skal til avl og utstilling. Luukas er også er en kosegutt med en god “motor”.

Carola har tatt noen fine bilder av Luukas og jeg stjeler som er ravn. Tusen takk Cecilia og Carola m/familier smileysmiley