Ja, da har roen senket seg i (N)Solstorms katteri. De siste 4 mnd har vært deilig, koselig, pyton, grusom, artig, spennende, givende… Ja, you name it!

Å ha 13 kattunger på en gang tidligere har jeg aldri prøvd, og å ha så mange samtidig på så liten plass som vi har grudde jeg meg til, men vi kom fra det med veldig godt resultat. Det er klart at ungene blir sosiale og koselige når de blir vant til alle husets bevegelser, lyder og lukter fra det øyeblikket de er født. Disse kattunge har blitt kjempekoselige småtroll og har fått snille gode familier alle sammen.

En del ekstra renhold måtte til. Doene ble rengjort mange ganger for dag, og mat/vann måtte holdes et ekstra øye med for det gikk ekstra mye av alt. Heldigvis slapp vi unna sykdom. Nå er ikke sykdom noe man skal forvente, men hvis det skjer blir det gjerne dyrt! Og øyebetennelse eller diaré er ikke uvanlig når det er mange dyr på et lite område.

Av våre 13 småtroll er det bare Matti igjen, og han blir jo værende smiley

Jeg har mange ønsker, drømmer og planer for den lille gullgutten, og vi får se om noen av dem blir oppfylt. Jeg håper først og fremst at vi kommer oss på utstilling i mars. Jeg syns Matti er en lovende liten gutt, så jeg gleder meg til å få ham bedømt. De tre voksne gleder jeg meg også til å stille ut og jeg håper på nye titler for alle tre i løpet av 2017 smiley