Så var det Olli sin tur til å forlate redet. Tirsdag kjørte vi til Værnes for å møte mannen til Nina som skulle bytte fly på Værnes og ta med seg lillegullet hjem. Olli syns det var helt forferdelig å sitte i bur og kjøre bil så når vi kom fram til Væsnes tok jeg ham ut av buret for å rose ham litt ned. Det fungerte heldigvis.

Når Bjørn Tore kom hadde han med seg et nytt deilig reisebur, og så fikk Olli med seg et lite teppe som luktet hjemmevant. Da roa han seg fint. Dette bildet er tatt under mellomlanding i Bodø. Da var gullet rolig og kosete.
Her er et bilde av Olli i armkroken til matmor Nina. Han er god til å male og kose, og har både spist og gått på do er tilbakemeldingene jeg har fått. Olli flytter inn i et hjem der det allerede bor to sibirer så dette blir spennende.
Nina har vært forvert for meg, så dette er jeg sikker på blir et fantastisk hjem for Olli. Takk igjen Nina smiley